رضا مورکیان مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو درگفتگو باخبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ گفت: استفاده از جوش شیرین و نمک غیراستاندارد در تهیه و طبخ نان، بیماریهای گوارشی و فشار خون را به همراه دارد.
مورکیان با تاکید بر شرایط نگهداری آرد مصرفی نانوایان افزود:آرد مورد استفاده در تهیه نان باید در شرایط محیطی فاقد رطوبت و دسترسی حشرات نگهداری شده و حتما قبل از استفاده باید الک شود.
وی گفت: با همکاری نانوایان و ارائه آموزش های لازم از سوی معاونت بهداشتی و غذا و داروی دانشگاه، می توان بهبود دهنده های مجاز خوراکی را جایگزین افزودنی های غیر استاندارد کرده و نان مرغوب و فاقد آلودگی های بهداشتی به مصرف کننده عرضه کرد.