فتاحی سرپرست مرکز بهداشت بافق درگفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
یزد؛ گفت: گفت: در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و تامین غذای سالم کارشناسان بهداشت محیط از اماکن تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی بازدید بعمل آوردند.
سرپرست مرکز بهداشت بافق با بیان اینکه در این بازدید علاوه بر شرایط بهداشتی بر محیط مغازه ها نیز نظارت شد اظهار داشت : نظارت بر سلامت مواد غذایی، تاریخ تولید و انقضا و کیفیت از مواردی است که به آن توجه ویژه و خاص می شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه ۷۰۰ اماکن تهیه و توزیع و اماکن عمومی در بافق وجود دارد تصریح کرد :طی ۴ هزار بازدید صورت گرفته حدود ۱۸۰۰ نمونه برداری آب و مواد غذایی انجام و ۴ تن مواد غذایی معدومی از چرخه عرضه خارج شد.
فتاحی مواد غذایی معدوم شده را شامل مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و وارداتی بدون مشخصات مانند انواع نوشابه ها، سوسیس، کالباس، مواد بهداشتی و پاک کننده عنوان کرد.
سرپرست مرکز بهداشت بافق همچنین از ۳۷ مورد تخلف در صنف مواد غذایی خبر داد و بیان کرد : ۱ مورد از تخلفات منجر به تعطیلی مغازه گردید که پس از رفع نقض مجددا بازگشایی شد.
وی از فروشندگان مواد غذایی سطح شهر خواست تا به اندازه نیاز جنس درخواست جنس کنند و در نگهداری آن نیز نکات بهداشتی را رعایت نمایند.
سرپرست مرکز بهداشت بافق اظهار داشت: همشهریان هنگام خرید موادغذایی و مایحتاج خود حتما به تاریخ تولید و انقضا کالا دقت کنند.
فتاحی گفت: مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی فروشندگان موادغذایی از طریق سامانه پاسخگویی مرکز بهداشت و همچنین شماره تلفن سامانه 190 با مامورین بهداشت شهرستان ارتباط برقرار نمایند.
انتهای پیام/ ی