وی ادامه داد: اعتقاد ما این است که در دانشگاه محلی برای درس خواندن و تفاوت دانشگاه با آموزشگاههای دیگر این است که در آن، دانشجویان تجربه زندگی را کسب میکنند و یاد میگیرند چگونه در اجتماع فعالیت، کار و زندگی کنند.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران اضافه کرد: باید کاری انجام شود تا دانشجویان الگو باشند و یکی از اقدامات ما در این راستا این است که مشارکتپذیری اجتماعی را در دانشجویان باید بالا ببریم.
سرسنگی بیان کرد: دانشگاه مجموعهای از طیفهای مختلف با سلیقههای مختلف است و امیدواریم به جایی برسیم که برای هر یک از دانشجویان برنامه داشته باشیم. طبع و سلیقه، جایگاه اجتماعی، خانواده و نیازهای فرهنگی افراد را بشناسیم و بر اساس این نیازها برای او طراحی برنامه کنیم.
وی تصریح کرد: برهمین اساس ۴۱ طرح کلان فرهنگی برای اجرا در سال ۹۶ در دانشگاه تهران آماده شده است که میتواند به ارتقای سطح کمی و کیفی برنامههای فرهنگی دانشگاه منجر شود.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران یادآورشد: در حال حاضر از مهمترین این برنامهها میتوان به ساخت و تجهیز چند مرکز فرهنگی و ورزشی، برگزاری جشنوارهها و مسابقات مختلف فرهنگی و ورزشی، برگزاری کرسیهای آزاداندیشی و مسابقات مناظره به زبان انگلیسی، تولید و اجرای نمایشهای دانشجویان و استادان در مرکز تئاتر مولوی، و حمایت از تشکلهای دانشجویی و انجمنهای علمی و کانونهای فرهنگی، و هنری در این دانشگاه برشمرد.
انتهای پیام/