سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از تولید بیش از 600 تن مرغ سبز بدون آنتی بیوتیک در استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مهدی ظفری پور  با اشاره به افزایش چشمگیر تولید مرغ سبز در استان، اظهار داشت: سال 95 با افزایش 6 برابری تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان کرمانشاه روبرو بودیم.


وی  بیان کرد: سال 94 تولید مرغ سبز در استان کمتر از 100 تن بود که با تلاش های صورت گرفته این میزان در سال 95 به بیش از 600 تن رسید.

این مقام مسئول همچنین بیان داشت: پیش بینی شده است در سال 96 تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان به بیش از یک هزار تن برسد.

وی سن پایین (حداکثر 42 روز)، عدم مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش، چربی بین بافتی کم و لذیذ بودن طعم و مزه را از ویژگی های مرغ سبز بیان کرد.

به گفته  ظفری پور، مرغ بدون آنتی بیوتیک به مرغی گفته می‌شود که در طول دوره پرورش آن از هیچ نوع آنتی بیوتیک مجاز و یا غیرمجازی استفاده نمی‌شود و اصطلاحا به آن مرغ سبز ویا مرغ پاک هم می گویند.

وی تولید این نوع مرغ را گامی رو به جلو در راه رسیدن به اهداف عالیه سازمان دامپزشکی کشور در راستای تولید محصولات سالم تر در جهت اهمیت به سلامت مصرف کنندگان فرآورده های خام پروتئینی برشمرد.

انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.