به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، مسعود گرگیج مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: شهرستان میناب با 15 هزار و 626 تن و رودان با 5 هزار و 700 تن بیشترین تولید محصول انبه در استان را دارد .
وی گفت : 30 درصد محصول انبه در هرمزگان بصورت نارس برداشت می شود .
مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : از انبه نارس به صورت تازه خوری، تهیه ترشی ، شوری ، مربا ، لواشک و سس استفاده می شود .
مسعود گرگیج افزود: هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت انبه در کشور را دارد .
ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه ، چارک ، کلک سرخ ، مشک ، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است .
انبه سرشار از ویتامین های آ-بی و سی ، کربوهیدرات ها ، اسیدهای چرب ، پروتئین ها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است .
برداشت محصول انبه تا اوایل مرداد ادامه دارد .