مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : پیش بینی می شود امسال 20 هزار و355 تن محصول انبه در استان برداشت شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، مسعود گرگیج مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: شهرستان میناب با 15 هزار و 626 تن و رودان با 5 هزار و 700 تن بیشترین تولید محصول انبه در استان را دارد .  
 
وی گفت : 30 درصد محصول انبه در هرمزگان بصورت نارس برداشت می شود .  
 
مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : از انبه نارس به صورت تازه خوری، تهیه ترشی ، شوری ، مربا ، لواشک و سس استفاده می شود .
 
مسعود گرگیج افزود: هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت انبه در کشور را دارد .  
ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه ، چارک ، کلک سرخ ، مشک ، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است .  
 
انبه سرشار از ویتامین های آ-بی و سی ، کربوهیدرات ها ، اسیدهای چرب ، پروتئین ها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است .  
 
برداشت محصول انبه تا اوایل مرداد ادامه دارد .
 
انتهای پیام/ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.