وی ادامه داد:محصولاتی نظیر گوشت قرمز، ماهی، مرغ و شیر جز محصولات استراتژیک تلقی می شود و غیر قابل انکار در امنیت غذایی ما نیست.
رضایی گفت: در حال حاضر باتوجه به شعار سال ۵۰ درصد برنامه های این سیاست به حوزه کشاورزی و دامپروری به خصوص امنیت غذایی باز می گردد.
رییس موسسه تحقیقاتی علوم دامی کشور افزود: در سال گذشته ۹ میلیون ۲۰۰ هزار تن شیر تولید شده که تولید سرانه کشور در سال گذشته به ۱۱۰ کیلوگرم رسید.
رضایی تصریح کرد: میانگین تولید شیر در جهان ۱۷۰ کیلوگرم است و در حالی که سرانه تولید قرمز در کشور ۱۰۵ کیلوگرم و تا پایان برنامه ششم باید یک کیلوگرم به این رقم اضافه شود.
وی افزود: خوشبختانه کشورمان در زمینه رشد تولید مرغ جزو نخستین کشورهای جهان است که به طوری که در سال گذشته تولید مرغ در کشور به بیش ۲ میلیون ۱۰۰ هزارتن رسید.
رییس موسسه تحقیقاتی علوم دامی کشور یادآورشد: امیدواریم که امسال تولید تخم مرغ را به یک میلیون ۱۰۰ هزارتن ویا بیشتر برسد.
انتهای پیام/