به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛کارشناس مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از برگزاری کارگاه آموزشی ضوابط برچسب گذاری و نشانگر رنگی تغذیه ای برای کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان روانسر خبر داد.
نرگس شهبازپور گفت: در این کارگاه که در روز یکشنبه دهم اردیبهشت ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر برگزار شد، درخصوص برچسب اصالت و سلامت کالا، ماده 11 قانون نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و ضوابط برچسب گذاری آموزش های لازم ارائه شد.