دوره آموزشی طبخ آبزیان در شهرستان گلوگاه برگزارشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،اسماعیلی ملا رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهر گفت: هدف از برپایی این کلاسها فرهنگ سازی مصرف آبزیان جهت افزایش سرانه مصرف ماهی در جامعه است.

وی افزود: این دوره آموزشی شامل 5 نوع طبخ ماهی : سوپ جو با ماهی ، خورشت ماهی همراه با آلوچه ، خورشت باقلا سبز با ماهی ، خورشت ماهی با بادمجان و سالاد ماهی با سبزیجات بوده است که با استقبال خوب بانوان و هنرجویان دختر علاقمند این شهرستان مواجه شد.

رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهر گفت: برگزاری دوره های ويژه طبخ آبزيان يكی از روش های تبليغ و ترويج آبزی مصرفی در جامعه است، كه بر اين اساس به منظور آشنايی بانوان با شيوه های متنوع طبخ آبزيان، اين محصولات جايگاه خاص خود را در سبد غذايی خانوار پيدا می كند.

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.