بهترین روش افزایش سرانه مصرف ماهی ،آموزش شیوه های نوین متنوع طبخ است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سید هادی عقیلی رئیس اداره شیلات شهرستان آمل گفت : با توجه به برنامه ریزی گروه ترویج و آموزش شیلات مازندران و به منظور ترویج فرهنگ آبزی مصرفی در جامعه وبراساس هماهنگی های بعمل آمده با کمیته امور بانوان فرمانداری شهرستان آمل ، باحضور خوب واستقبال گسترده بانوان شاغل ادارات ، و نیز دانشجویان رشته تغذیه و چندتن از بانوان خانه دار دریکی از آموزشگاه آشپزی این شهرستان برگزارشد.

وی افزود: دراین دوره 45 نفراز فراگیران با شیوه های طبخ6 نوع غذا با گوشت ماهی شامل: سوپ ماهی، قلیه ماهی، ته چین ماهی، سالادماهی، خوراک ماهی باقارچو نیز ماهی قزل آلا باسس سبزیجات آشنا شدند .

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.