یک متخصص تغذیه گفت: با مصرف نوشیدنی‌های دست‌ساز و طبیعی می‌توان علاوه بر حفظ سلامتی از عوارض مصرف نوشابه‎های قندی که به وفور در بازار وجود دارد، پیشگیری کرد.

جایگزین‌های طبیعی نوشابه در روز‌های گرم سال
امیر آذرنوش متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در تشریح دلایل فراموشی استفاده از گیاهان سنتی اظهار داشت: در جامعه‌ی ما استفاده از چنین محصولاتی آموزش داده نشده و عدم مصرف مواد و گیاهان سنتی ناشی از نقص آموزش است.
 
وی تاکید کرد: اگر ما در مورد نوشیدنی سلامتی، آموزش هدفمند را آغاز کنیم و درصد آگاهی و شناخت را در مردم بالا ببریم، باعث می‌شود که این موضوع در ذهن افراد ماندگار شود و مسلما میزان تقاضای این نوع نوشیدنی‌ها افزایش پیدا می‌کند و منجر می‌شود که آینده در سبد خرید مردم قرار بگیرد.
 
 آذرنوش عنوان کرد: در گذشته از نوشیدنی‌های گیاهی به عنوان آرامبخش یا نوشیدنی آرام کننده اعصاب با ترکیب‌هایی طبیعی همچون بابونه و آلوئه ورا استفاده میشد که می‌توانست اعصاب‌ها و روان‌ها را ترمیم کند بنا براین پیشنهاد می‌شود که به مصرف نوشیدنی‌های گیاهی را جایگزین نوشیدنی‌های شکر دار کنند.  
 
وی یادآور شد: مصرف نوشیدنی‌های گیاهی در بازار جایشان خالی است، اما انتظار می‌رود با توجه به ضرر‌های نوشیدنی‌های غیرطبیعی، مصرف نوشیدنی‌های گیاهی رشد صعودی داشته باشد تا خطر‌های تهدید کننده‌ی ناشی از مصرف این نوشیدنی‌های مضر در افراد پیش‌گیری شود.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.