معاون دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان گفت: متاسفانه ۹۰ درصد دانشگاه‌ها در زمینه سلامت و پیشگیری با کمبود نیرو مواجه هستند.

۹۰ درصد دانشگاه‌ها در زمینه پیشگیری نیروی لازم را ندارند
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شفیعی نیا، معاون دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در اختتامیه هفته سلامت و رابطین بهداشت دانشجویی که امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، اظهار داشت: حوزه سلامت در دانشگاه‌ها یکی از مهمترین مسائلی است که نمی‌توان آن را انکار کرد، در اداره سلامت وزارت علوم بحث بهداشت را به عنوان اولویت قرار دادیم، چرا که به بحث بهداشت و پیشگیری کمتر پرداخته شده است، در همه کشور‌ها بحث پیشگیری مقدم بر بهداشت است، اما متاسفانه در کشور ما این گونه نیست.
 
وی ادامه داد: مشکل عمده ما در مراکز بهداشت دانشگاه‌ها کمبود نیرو در این زمینه است و ۹۰ درصد دانشگاه‌ها در زمینه پیشگیری نه نیروی لازم را دارند، نه بودجه و نه کاری در این حوزه صورت گرفته و بحث بهداشت و پیشگیری مورد غفلت قرار گرفته است.
 
شفیعی نیا افزود: آنچه که به ذهن می‌رسد پتانسیل خوب و موثر دانشجویی در این زمینه است و دانشگاه‌ها نشان دادند اگر در هر کاری حرکتی از آن‌ها صورت گیرد، موجی در جامعه ایجاد می‌کند که موثر خواهد بود.
 
وی بیان کرد: تنها راهی که می‌توان بحث مغفول بهداشت را در دانشگاه به سرانجام رساند، پتانسیل دانشجویی است و وظیفه ما این است که این بستر را آماده کنیم که بتوانند دانشجویان در این عرصه فعالیت کنند.
 
در ادامه این مراسم یوسفی‌خواه مدیر کل دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به فعالیت دانشجویان در حوزه‌های مختلف گفت: بدون حضور فعال دانشجویان کاری در دانشگاه پیش نمی‌رود.
 
وی افزود: مسئولیت خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه امیرکبیر از قبل به عهده دانشجویان بوده و حالا نیز همه فعالیت خوابگاه‌ها را دانشجویان انجام می‌دهند.
 
یوسفی خواه یادآورشد: رابطین بهداشت دانشجویی در این طرح می‌توانند مسائل بهداشتی دانشجویان را به مسئولان انتقال داده و در جهت فراهم کردن امکانات و سلامت بهداشت دانشجویان می‌توان موثر باشند.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار