محمد مخبر دزفولی در ادامه گفته است: مگر می شود سندی ملی در حوزه آموزش و پرورش به تصویب برسد و این سند کنار گذاشته شده و آنچه غربی ها گفته اند و شاکله آن با اهداف کشور مغایرت دارد مورد توجه قرار گیرد؟. برای سند ملی تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش زحمات بسیاری کشیده شده و اگر قرار باشد مساله ای خارج کشور در این حوزه وارد شود باید منطبق با سند داخلی باشد.
وی همچنین گفت عزیزانی که کار سند 2030 را تدوین کرده بودند در جلسات نقشه جامع علمی آمدند و پذیرفتند که اشتباه شده و کوتاهی کردند.
یونسکو در سال 2015 میلادی سند 2030 را با عنوان پوشش سواد و افزایش کیفیت آموزشی (به سبک زندگی غربی) که به تصویب رساند، این سند 17 هدف اصلی . 169 هدف ویژه است و کشورهای عضو باید آن را اجرایی کنند و یونسکو بر حُسن اجرای کار بر کشورهای نظارت خواهد داشت.
ایران نیز با امضای این سند متعهد به اجرای آن شده است در حالی که بسیاری از کارشناسان بر مغایرت این سند با سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش اتفاق نظر دارند.
رهبر معظم انقلاب نیز روز گذشته در دیدار معلمان با ایشان به این سند انتقاد کردند و فرمودند: سند 2030 از مواردی نیستند که جمهوری اسلامی ایران تسلیم آنها شود، و امضای این سند و اجرای بی سر و صدای آن قطعاً مجاز نیست و به دستگاههای مسئول نیز اعلام شده است، به چه مناسبت یک مجموعه به اصطلاح بین المللی که تحت نفوذ قدرتهای بزرگ نیز قرار دارد، به خود حق می دهد که برای ملتهایی با تاریخ و فرهنگ و تمدن گوناگون، تکلیف معین کند، اگر چنانچه با اصل کار نمیتوانید مخالفت کنید، صراحتاً اعلام کنید که جمهوری اسلامی ایران در زمینه آموزش و پرورش، دارای اسناد بالادستی است و احتیاجی به این سند ندارد.
در ادامه فیلم اظهارات مخبردزفولی در خصوص این سند را که در کانال عزت الله ضرغامی عضو شورای عالی فضای مجازی منتشر شده است را ببینید.
انتهای پیام/
که همه جی رو از ملت قایم میکنه جز این انتظار نبود
خدا رو شکر رهبر معظم انقلاب شما را بیدار کرد.