کار‌شناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی سازمان غذا و دارو از مردم خواست از خرید نان های بدون شناسنامه در سوپرمارکت ها پرهیز کنند چرا که احتمال وجود عوامل خطر زای میکروبی مانند کپک در این نان ها وجود دارد.

خطر میکروبی در نان های غیربهداشتیبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهره پوراحمد کار‌شناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: لازم است تمام نان های عرضه شده در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها دارای مجوزهای بهداشتی باشند.

وی افزود: محصولات دارای مجوزهای بهداشتی از جمله پروانه ساخت از وزارت بهداشت یا شناسه نظارت بهداشتی کارگاهی، امکان کنترل، پایش و بازرسی را از سوی کارشناسان سازمان غذا و دارو دارند.

وی اضافه کرد: اینگونه محصولات در سازمان غذا و دارو ثبت شده اند و فرمولاسیون مشخصی دارند.

پوراحمد تصریح کرد: نان هایی که بدون مجوزهای بهداشتی لازم ، تهیه می شوند و در سوپرمارکت ها به فروش می رسند، محل تهیه آنها مشخص نیست بنابراین بازرسی، پایش و کنترل محصول از سوی کارشناسان غذا و دارو انجام نمی شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
آقای مهدی عابدیان زیدی
۱۱:۴۳ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
هر مغازه ای فروش نان انجام می دهد ، غیر قانونی می باشد.