فصل هندوانه های شیرین و آبدار رسیده و هم اکنون که در بازار این میوه جالیزی به عنوان نوبرانه به فروش می رسد، انتخاب یک هندوانه شیرین کار بسیار دشواری است و نیاز به تجربه و آگاهی دارد.

ترفندهای انتخاب یک هندوانه رسیده و شیرینبه گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، چندین راه برای تشخیص رسیدگی و شیرینی هندوانه وجود دارد. معمولا بهترین علامت رسیدگی هندوانه تغییر رنگ پوست آن است. اگر دقت کرده باشید اغلب هندوانه های راه راه در قسمتی از پوست شان لکه بزرگ تغییر رنگ یافته ای دیده می شود که نشان دهنده سطح تماس پوست هندوانه با زمین است. اگر رنگ این قسمت سفید متمایل به سبز باشد، هندوانه نارس است اما اگر به رنگ زرد روشن متمایل به کرم باشد و خطوط هندوانه موازی و صاف و تیره تر باشد نشاندهنده رسیدگی میوه است. معمولا هندوانه های راه راه رسیده هرچه گردتر باشند شیرین تر و هر چه کشیده تر باشند آبدارتر هستند و هندوانه های با پوست مات از انواع براق آن بهترند.
 
در مورد هندوانه های بیضی با رنگ سبز کمرنگ که به هندوانه سفید معروفند هر چه رنگ میوه روشن تر و به سفیدی بزند، شیرین تر و آبدار تر هستند. اما انواعی از هندوانه هایی که رنگ سبز پررنگ دارند خیلی خوشمزه و ترد نیستند اما تخمه های خوبی برای برای بو دادن دارند.
 
روش دیگر برای تشخیص یک هندوانه خوب، توجه به دم یا همان ساقه متصل به هندوانه است. اگر دم هندوانه خشک باشد یعنی رسیده است اما اگر سبز باشد به این معناست که هندوانه زود چیده شده و نارس است.
 
هر چه هندوانه سبک تر باشد پوست نازک تری دارد و اگر در اثر ضربه زدن به هندوانه، صدای بم و خفه ای شنیدید آن هندوانه نارس و پوست کلفت یا خیلی رسیده و پوک است که بسته به فصل عرضه آن این موضوع قابل تشخیص است، اما اگر ارتعاشات ضربه وارده به پوست هندوانه در تمام بافت آن پخش شد نشاندهنده تردی و آبدار بودن هندوانه است.
 
یکی دیگر از راه های تشخیص هندوانه رسیده فشردن هندوانه بین دو دست است که لزوما باید زور بازو داشته باشید تا بتوانیدبا اعمال فشار و ایجاد شکافی در داخل بافت هندوانه متوجه تردی آن شوید.
 
 
منبع: سلامت آنلاین
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.