آموزش روش‌های طبخ آبزيان سرانه مصرف ماهی را افزايش می دهد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عباس اسماعيلی ملا رئيس اداره شيلات بهشهر، نكا و گلوگاه در كارگاه آموزشی آشنايی با روش های طبخ آبزيان گفت: يكی از راه های افزايش سرانه مصرف ماهی آشنايی مردم با انواع روش های طبخ آبزيان است.

وی افزود: اين دوره ها برای ترويج فرهنگ مصرف آبزيان، روش های مختلف طبخ آبزيان و اهمیت نقش بسيار مهم امگا 3 موجود در گوشت ماهی برای كاهش بيماری های قلبی و عروقی برگزار می‌شود.

رئيس اداره شيلات بهشهر، نكا و گلوگاه گفت: وجود 923 هكتار آببندان و يک هزار هكتار مزرعه شخصي با توليد 7 هزار و 300 تن انواع ماهيان پرورشی و استحصال يک هزار و 500 تن انواع ماهيان دريايی توسط تعاوني های پره و شناورهای كیلكا گير با اشتغال يك هزار و 300 نفر به صورت مستقيم و 3 هزار نفر غيرمستقيم از ظرفيت های شيلاتي حوزه فعاليتي اين اداره است كه نقش مهمی در توليد گوشت سفيد و پروتئين موردنياز جامعه دارد.

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.