وی تصریح کرد: پس از برگزاری جلسات متعدد هماهنگی با وزارت متبوع و داخلی و انجام برنامهریزیهای لازم برای آموزش تیم سلامت روستایی، نخستین دوره آموزشی بهورزان و مراقبین سلامت ناظر روستایی از روز شنبه23 اردیبهشت ماه آغاز شد.
بهگفتهوی، این دوره آموزشی 6 روزه در مدت سه ماه اجرا خواهد شد و مشابه آن نیز برای گروه هدف پزشکان خانواده برنامهریزی و اجرا می شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان،اظهارداشت: با اجرای این طرح و در پایان دوره آموزشی انتظار میرود بهورزان و مراقبین سلامت ناظر روستایی و پزشکان خانواده بینش، نگرش و آگاهی کافی برای آموختن طب سنتی به مردم را کسب کنند تا در نهایت موجب اصلاح رفتار سلامت گیرندگان و ارائه دهندگان خدمت، توسعه فرهنگ بهبود شیوه زندگی سالم، ارتقاء شاخص های سلامت و ارتقای کیفیت سبک زندگی مردم و ارائه دهندگان خدمت شوند.
کوچکی نصرآبادی،در ادامه موفقیت دانشگاه علوم پزشکی کاشان در کسب رتبه دوم کشوری در برنامه سلامت نوروزی 96 را یادآورشد و گفت:این موفقیت مرهون تلاش گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه در بین دانشگاه های همتراز است.
وی ، تقدیر رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تلاش های دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این راستا را تاکیدکرد و گفت:برنامه سلامت نوروزی این دانشگاه از یکم اسفند ماه سال گذشته تا 15فروردین ماه امسال اجراشد.
بهگفتهوی، این برنامه توسط گروه مهندسی بهداشت محیط شهرستان به منظور تامین شرایط بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان، مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا در ایام نوروز اجرا شد.
کوچکی،اجرای شبانهروزی این طرح را به صورت از ساعت 8 صبح تا 22 شب در تمامی روزهای اداری و تعطیل خاطرنشانکرد و گفت: رفع مشکلات و رسیدگی به شکایات مردمی از طریق سامانه 190، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن عمومی، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن بین راهی تحت پوشش، نمونه برداری از مواد غذایی حساس مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و کنترل کیفی آب اشامیدنی (کلرسنجی و نمونه برداری) در اماکن عمومی و مراکز اقامتی و بین راهی از برنامههای این طرح بود.