دکتر محمدرضاصادقی گفت: این جلسه آموزشی با هدف تشدید نظارت بر فرآوردههای لبنی و ارتقاء سطح بهداشت لبنیات فروشی ها در محل شبکه دامپزشکی شهرستان رابر برگزار شد.
دکتر صادقی بیان داشت:رعایت اصول صحیح شیردوشی در مراکز جمعآوری شیر، کنترل کیفیت شیر خام، خصوصیات ظاهری شیر سالم و عوامل موثر بر تولید شیر، نحوه رعایت بهداشت دام، دوشش صحیح دام ها، بهداشت ادوات و لوازم مورد استفاده در شیردوشی، خنک کردن سریع شیر پس از دوشش به دمای زیر 4 درجه سانتی گراد، راهکارهای اصولی تحویل شیر به مراکز جمع آوری شیر و رعایت ضوابط بهداشتی و فنی در راستای تضمین سلامت شیر خام از موضوعات این دوره آموزشی برای آنها عنوان کرد.
وی افزود:یکی از راههای انتقال بیماری تب مالت استفاده از شیر آلوده به باکتری تب مالت میباشد.
دکتر محمدرضا صادقی خاطرنشان کرد: مهم ترین هدف دامپزشکی از برگزاری این جلسات رادر راستای ارتقای کیفیت شیر وفرآورده های لبنی وپیشگیری از بیماریهای قابل انتقال برشمرد.
دکتر صادقی درپایان اظهار کرد :لبنیاتی های شهرستان شیر موردنیاز خود را ازدامداریهای تحت پوشش خدمات دامپزشکی تهیه نمایند،افرادی که از شهرهای مجاور شیر حمل می کنندباید از تانکرهای حمل شیر دوجداره استفاده کنند واین تانکرها باید کددار شوند ،مراکز عرضه باید از بیدون استیل جهت حمل شیر استفاده کنند ومراکز عرضه باید دارای شیر سرد کن سالم و مناسب باشند.