کارشناسان به افراد توصیه می کنند برای انتخاب کتاب مناسب در وهله نخست از کتابدارها در کتابخانهها راهنمایی بگیرند. همچنین صحبت با دوستان و آشنایان در خصوص کتاب هایی که خوانده اند، نیز میتواند در انتخاب کتاب خوب موثر باشد.
خواندن خلاصه کتاب، نقد، دیدن فیلم و سریال ساخته شده از روی کتاب، مطالعه زندگینامه نویسنده و دیدگاه فکریاش، بررسی سوابق و جوایزی که نویسنده کتاب دریافت کرده و نیز بررسی میزان تیراژ کتاب همگی در انتخاب بهترین کتاب موثر است.
یکی از انواع سبک های نگارش که مورد علاقه خیل وسیعی از طرفداران کتاب است، کتابهای فلسفی است که بیشتر باب طبع جوانان است.
برخی کتب فلسفی به لحاظ ویرایشی بسیار سنگین هستند. در این مواقع، می توان از نسخه ساده شده کتاب یا خلاصه آن استفاده کرد.
کتابهای فلسفی باعث تغییر در تفکر و نگرش افراد می شود و می تواند در انتخاب جهت زندگی بسیار موثر باشد.
نویسندگان کتاب های فلسفی معمولاً سبک های مختلفی دارند که از جمله آن میتوان به فلسفه های مثبت یا منفی، انتقادگرایانه، مذهبی، پوچگرایی و مباحثی از این دست اشاره کرد که خواننده باید در انتخاب مکتب فلسفی دقت کند تا دچار آشفتگی ذهنی نشود.
بسیاری از فلاسفه مشهور جهان از دوران یونان باستان تا به امروز، مکاتب فکری منحصربفردی را بنیان نهادهاند که از این بابت کتاب های سقراط، ارسطو، کنفسیوس، لائوتسه، هگل، کانت، هایدگر و کپلستون شهرت بسزایی را از آن نویسندگان کردهاند.
بسیاری از کتاب های این فیلسوفان مشهور در دانشگاه های برتر جهان تدریس میشود و توصیفات بسیاری درباره آنان در طول تاریخ آورده شده است.
جدیدترین کتابهای فلسفی عصر حاضر که به عقیده بسیاری باید در فاصله سنی 20 تا 30 سال مورد مطالعه قرار گیرد، به شرح زیر است:
A History of Western Philosophy – Bertrand Russell
Beyond Good and Evil – Friedrich Nietzsche
Zen and the Art of Motorcycle Maintenance – Robert M. Pirsig
Descartes: Meditations on First Philosophy – René Descartes
The World as Will and Representation – Arthur Schopenhauer
Meditations – Marcus Aurelius
The Brothers Karamazov – Fyodor Dostoyevsky
منبع: Why To Read
انتهای پیام/