به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ دکتر محسن نفر دبیر اجرایی این کنگره با بیان اینکه این کنگره به مدت 4 روز با حضور متخصصانی از 20 کشور جهان دستاوردهای جدید در زمینه پیوند اعضا به ویژه در حوزه پیوند کلیه و کبد بررسی می شود، گفت: 20 مقاله برای ارایه به صورت سخنرانی و 91 مقاله به صورت پوستر در این کنگره انتخاب شده است.
محسن نفر افزود: متخصصان خارجی از کشورهای آمریکا، ژاپن، اسپانیا، ایتالیا، لبنان، پاکستان، سوریه، کانادا و سوییس در این کنگره حضور دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت : بسیاری از پیوندهای کلیه و کبد نتیجه رعایت نکردن آموزه های سلامت است، رژیم نامناسب غذایی موجب شده است تا چاقی و دیابت در جامعه افزایش یابد، عاقبت دیابت از بین رفتن کلیه ها، دیالیز و پیوند کلیه است .
محمدهادی ایمانیه با اشاره به اینکه 75 مرکز جامع سلامت در استان فارس راه اندازی شده است افزود: در این مراکز با حضور پزشکان خانواده همه شهروندان تحت پایش قرار میگیرند و توصیه های سلامت در زمینه بهداشت، رژیم غذایی مناسب، تغییر سبک زندگی، روانشناسی و روانپزشکی و خدمات دندانپزشکی به آنان ارائه می شود .
وی ادامه داد: از جمله شاخص های برتر استان فارس و شیراز در حوزه پزشکی شاخص پیوند کبد است، شیراز در این حوزه جایگاه ممتاز در سطح جهان دارد و سال 95 با پیوند 600 کبد مقام نخست جهان را به دست آورد.
ایمانیه اظهار کرد: این میزان پیوند کبد حتی از دانشگاه های ممتاز جهان از جمله بیمارستان های انگلیس و آمریکا که کانون پیوند جهان هستند نیز بیشتر است.
نفرولوژی یکی از فوق تخصصهای پزشکی داخلی و اطفال است و در این تخصص به بررسی عملکرد کلیه سالم، مشکلات و درمان مشکلات کلیه و جایگزینی آن پرداخته میشود.
انتهای پیام/ر