معاون کنترل سازمان حفظ نباتات گفت: با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی و بارندگی‌های اخیر نگران طغیان برخی آفات هستیم ازاین رو دستورالعمل‌ها و آفت کش‌های مورد نیاز تأمین و در اختیار استان‌ها قرار گرفته است.

آخرین وضعیت مبارزه با شیوع آفات در مزارع
یحیی ابطالی معاون کنترل سازمان حفظ نباتات در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت مبارزه با آفات گندم در مزارع اظهار داشت: تا کنون عملیات مبارزه با علف‌های هرز در ۳ میلیون هکتار صورت گرفته ، این در حالی است که مبارزه با این آفت براساس برنامه و پیش بینی‌های انجام شده در ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار باید ادامه یابد.

وی با اشاره به عملیات مبارزه با سن گندم در ۲ الی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار افزود: تا به امروز عملیات مبارزه با این آفت کلیدی در ۹۵۰ هزار هکتار صورت گرفته است.

ابطالی ادامه داد: طی سه سال گذشته با مبارزه به موقع علیه آفات سن مادر و پوره در مزارع گندم خسارت سن زدگی از حدود ۲ درصد به کمتر از نیم درصد رسید که انتظار می‌رود امسال با اطلاع رسانی و عملیات به موقع آفات خسارت در همین حد باشد.

وی با اشاره به پیش بینی مبارزه با ملخ بومی در ۹۰ هزار هکتار از اراضی برخی استان‌ها گفت: مدیریت و کنترل ملخ‌های بومی در استان‌های گلستان، زنجان، گیلان و قزوین ادامه دارد به طوریکه در نقاطی که این ملخ‌ها از تخم خارج شدند عملیات مبارزه آغاز می‌شود.

معاون کنترل سازمان حفظ نباتات تصریح کرد: با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی و بارندگی‌های اخیر نگران طغیان برخی آفات هستیم از این رو دستورالعمل‌ها و آفت کش‌های مورد نیاز تأمین و در اختیار استان‌ها قرار گرفته به طوریکه کشاورزان با مراجعه به جهاد کشاورزی استان می‌توانند، آفت‌کش مورد نیاز با دستورالعمل لازم جهت مبارزه را دریافت نمایند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ژاله فلاحی سرداری
۱۰:۳۲ ۱۷ آبان ۱۴۰۳
سلام وقتتون بخیروشادی
فلاحی هستم از استان کرمانشاه
بنده یک ایده بی نظیر در سطح جهانی دارم که تاکنون هیچکس در دنیا موفق به انجام آن نشده این ایده در زمینه توسعه کشاورزی و باغداری درمان آفات و بیماری ها و جلوگیری از هرگونه تنش بدون استفاده از هیچگونه سم ضدآفات و سم ضد قارچ
و حتی باعث افزایش کیفیت و تناژ محصول خواهدشد بدون هیچگونه آسیبی به محصول یا زمین کشاورزی.
بنده تمایل دارم در زمینه این ایده با شما بزرگواران همکاری نمایم.
باتشکر
آخرین اخبار