مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان گفت: 60 درصد زعفران شهرستان در منطقه راویز که نخستین منطقه در زمینه کشت زعفران است، وجود دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  ،حسین رضایی  با اشاره به ظرفیت تولید زعفران در رفسنجان افزود: در این منطقه راویز بطور متوسط 12 کیلو در هکتار زعفران برداشت می گردد و این در حالی است ‌که میانگین برداشت کشوری 6کیلوگرم در هکتار است.

وی عنوان کرد: در شهرستان رفسنجان 40 هکتار سطح زیر کشت زعفران است و علاوه بر راویز در خنامان و سرچشمه هم این کشت انجام ومناطق داوران و روستاهای اطراف نیز برای کشت زعفران مناسب می باشد.

وی خاطر نشان کرد: کسانی که تمایل دارند در سال جاری به کشت زعفران بپردازند بایستی از هم اکنون اقدام کنند.

انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.