به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛رئیس اتحادیه قصابان
کرمانشاه اصلیترین راه مقابله با تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را مبارزه با
کشتارهای خیابانی دام دانست و گفت: مردم باید حتما گوشت را از قصابیهای معتبر و
دارای مجوز بخرند.
حسن آمویی با اشاره به
هشدارهایی که در خصوص پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو داده میشود،
اظهار کرد: شهروندان میتوانند
گوشت قصابیهای معتبر را با خیال راحت مصرف کنند، زیرا این گوشت ها مهر دامپزشکی و
برچسب تاریخ دارد و حتی نام قصاب هم روی این برچسب درج شده است.
وی ادامه داد: گوشتی که وارد قصابیهای مجاز میشود، تمام مراحل
بهداشتی و شرعی را طی کرده و سلامت آن کاملا مورد تایید است و مردم هیچگونه نگرانی
در این خصوص نداشته باشند.
رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه افزود: گوشتی که مهر دامپزشکی دارد، حتما
24 ساعت مراحل پیش سرد را طی کرده و هیچ مشکلی از نظر بیماری تب خونریزی دهنده
کریمه کنگو ندارد.
به گفته آمویی، تنها بخشی که جای نگرانی دارد، مراکز غیرمجاز عرضه
گوشت و همچنین کشتارهای خیابانی است که میتواند سلامت مردم را به خطر بیندازد.
رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه عنوان کرد: افرادی که گوشت را به صورت
غیرمجاز کشتار میکنند، هزینه کمتری میپردازند، زیرا به ازاء هر کیلو گوشت حدود
پنج هزار تومان بابت کشتارگاه هزینه میشود و این هزینه باعث میشود برخی حاضر به
کشتار دام در کشتارگاه نباشند.
وی با انتقاد از اینکه برخورد جدی با این کشتارها صورت نمیگیرد،
یادآوری کرد: این برخورد فقط بر عهده دامپزشکی نیست و سایر دستگاهها مانند نیروی
انتظامی و اداره اجرائیات شهرداری هم باید مشارکت کنند.
رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه معتقد است، اگر برخورد قاطع باشد، عرضه
گوشت خیابانی و کنار جادهای ریشهکن خواهد شد و البته در کنار آن اطلاع رسانی به
مردم هم ضروری است.
وی تاکید کرد: مردم هم باید مراکز معتبر و داخل شهر را برای
خرید گوشت انتخاب کنند، مراکزی که جواز دارند و در مکانی معتبر قرار گرفتهاند.
آمویی با اشاره به اینکه قصابیهای مجاز در سطح شهر کرمانشاه 190 مورد
هستند، خاطرنشان کرد: تمام این قصابیها از نظر موازین بهداشتی مدام نظارت میشوند.
رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه در ادامه گفت: خوشبختانه در صنف ما
هیچگونه موردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو دیده نشده و قصابان همه
موازین بهداشتی را رعایت میکنند.
وی اظهار کرد: البته اگر دورههای آموزشی هم برای قصابیها برگزار شود
بسیار مفید خواهد بود.
انتهای پیام/پ