جلسه کمیسیون‎ تنظیم بازار استان‎ با محوریت تامین و توزیع کالاهای اساسی طرح ضیافت ماه مبارک رمضان تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار در این جلسه که در محل استانداری برگزار شد، ضرورت نظارت و کنترل قیمت ها و همچنین نظارت بر بهداشت و سلامت مواد غذایی در ماه رمضان را مورد تاکید قرار داد.

صفرزاده افزود: برای اجرای هرچه بهتر طرح ضیافت ماه مبارک رمضان و رصد قیمت ها و کنترل آن، از ظرفیت خود مردم بعنوان بهترین ناظرین بازار و همچنین رسانه ها استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه مسئولیت تنظیم بازار کالاهای اساسی برعهده جهاد کشاورزی است، گفت: جهاد کشاورزی ذخیره کالاهای اساسی از جمله برنج، شکر، گوشت مرغ و گوشت قرمز را برای ایام ماه مبارک رمضان پیش بینی کرده است، لذا کمبودی در هیچ یک از کالاهای اساسی وجود ندارد و مردم می توانند بدون دغدغه کالاهای اساسی مورد نیاز خود را خریداری کنند.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان هم در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت تامین و توزیع کالاهای اساسی طرح ضیافت ماه مبارک رمضان در استان را ارائه کرد.

در این جلسه هر یک از اعضا گزارشی را در خصوص آخرین وضعیت کالاهای اساسی در بازار و نیز اقدامات صورت گرفته در رابطه با طرح ضیافت ارائه کردند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۸:۳۱ ۰۵ خرداد ۱۳۹۶
اگر این جلسات خوب پیش یره عالیه