به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار در این جلسه که در محل استانداری برگزار شد، ضرورت نظارت و کنترل قیمت ها و همچنین نظارت بر بهداشت و سلامت مواد غذایی در ماه رمضان را مورد تاکید قرار داد.
صفرزاده افزود: برای اجرای هرچه بهتر طرح ضیافت ماه مبارک رمضان و رصد قیمت ها و کنترل آن، از ظرفیت خود مردم بعنوان بهترین ناظرین بازار و همچنین رسانه ها استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه مسئولیت تنظیم بازار کالاهای اساسی برعهده جهاد کشاورزی است، گفت: جهاد کشاورزی ذخیره کالاهای اساسی از جمله برنج، شکر، گوشت مرغ و گوشت قرمز را برای ایام ماه مبارک رمضان پیش بینی کرده است، لذا کمبودی در هیچ یک از کالاهای اساسی وجود ندارد و مردم می توانند بدون دغدغه کالاهای اساسی مورد نیاز خود را خریداری کنند.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان هم در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت تامین و توزیع کالاهای اساسی طرح ضیافت ماه مبارک رمضان در استان را ارائه کرد.
در این جلسه هر یک از اعضا گزارشی را در خصوص آخرین وضعیت کالاهای اساسی در بازار و نیز اقدامات صورت گرفته در رابطه با طرح ضیافت ارائه کردند.
انتهای پیام/ح