طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان توسط 10 تیم نظارتی در مهاباد اجرا می شود.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان مهاباد گفت: بر اساس اجرای این طرح درماه مبارک رمضان به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،واحد بهداشت محیط این شهرستان به دستگاههای آزمایش میزان و کیفیت روغن تجهیز شدند.

کریم علیزاده آذرافزود: به منظورپیشگیری از بیماریهای غیرواگیر همچون بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت، نظارت بر نحوه تهیه و توزیع موادغذایی از جمله زولبیا و بامیه و انواع مواد غذایی مصرفی درماه مبارک رمضان توسط کارشناسان بهداشت محیط نقش بسزایی دارد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان مهاباد گفت: از طرف معاونت بهداشتی استان امسال تعداد 4 دستگاه آزمایش روغن و 12 دستگاه آزمایش شوری نان تحویل مرکز بهداشت این شهرستان شده است.

علیزاده آذر افزود: در هنگام بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، کنترل میزان PH نان به منظور شناسایی مواد افزودنی غیر مجاز، کنترل میزان اسیدیته و میزان مولکول های قطبی (TPM) روغن های سرخ کردنی مورد استفاده در مراکز تولید مواد غذایی و زولبیا و بامیه سازی ها، اندازه گیری میزان شوری خمیر و نان ها، اندازه گیری میزان رطوبت انبارهای مواد غذایی، آزمایش افلاتوکسین موجود در شیرهای سنتی و صنعتی و سایر مواد لبنی و مواد غذایی محلول سنجش می شود.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان مهاباد اضافه کرد: در صورت تخلف با افراد متخلف برخورد قانونی خواهد شد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.