چندین اکیپ بهداشتی تا پایان ماه مبارک رمضان به طور گسترده فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ ناصحی فر کارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: نظارت اکیپ های بهداشتی در ماه مبارک امسال هم فعالیت خود را آغاز می کند و این درحالی است که کارشناسان بهداشتی مجهز به دستگاه هایی هستند که می توانند در همان محل میزان کیفیت مواد غذایی را سنجش کنند و در صورت وجود تخلف با عاملان برخورد لازم را انجام دهند.  
وی افزود: این اکیپ ها از رستوران های بین راهی و داخل شهرها، قنادی ها، آش و حلیم پزی ها و نانوایی ها بازدید می کنند.
ناصحی فر خاطرنشان کرد: شهروندان موقع خرید مواد غذایی که داغ هستند، از قرار دادن مواد غذایی آن ها داخل ظروف یکبار مصرف جلوگیری کنند زیرا این کار برای سلامتی بسیار مضر و خطرناک است و به جای آن بهتر است ظروف آلومینیومی و یا با منشاء گیاهی باشد.
گفتنی است در صورت مشاهده هرگونه تخلف و داشتن شکایت مورد را با شماره 190 اطلاع دهند.
 
انتهای پیام/ ج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.