به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان؛ ناصحی فر کارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: نظارت اکیپ های بهداشتی در ماه مبارک امسال هم فعالیت خود را آغاز می کند و این درحالی است که کارشناسان بهداشتی مجهز به دستگاه هایی هستند که می توانند در همان محل میزان کیفیت مواد غذایی را سنجش کنند و در صورت وجود تخلف با عاملان برخورد لازم را انجام دهند.
وی افزود: این اکیپ ها از رستوران های بین راهی و داخل شهرها، قنادی ها، آش و حلیم پزی ها و نانوایی ها بازدید می کنند.
ناصحی فر خاطرنشان کرد: شهروندان موقع خرید مواد غذایی که داغ هستند، از قرار دادن مواد غذایی آن ها داخل ظروف یکبار مصرف جلوگیری کنند زیرا این کار برای سلامتی بسیار مضر و خطرناک است و به جای آن بهتر است ظروف آلومینیومی و یا با منشاء گیاهی باشد.
گفتنی است در صورت مشاهده هرگونه تخلف و داشتن شکایت مورد را با شماره 190 اطلاع دهند.
انتهای پیام/ ج