رازقی به ظرفیت و پتانسیل استان فارس در زمینه کشاورزی، گردشگری و همچنین سرمایهگذاری جهت توریست سلامت و پزشکی اشاره کرد و گفت: استان فارس در زمینههای گاز، پتروشیمی پتانسیل بالایی دارد.
پورفلاح رئیس اتاق ایران- ایتالیا نیز گفت: در مقوله جذب حداکثری بنگاهها بعد از برجام، بر اساس سوابق، ایتالیا شریک تجاری اول ایران بوده که همیشه تراز تجاری با آن کشور مثبت و تنها کشوری بود که بعد از تحریمها دچار بداخلاقی نشد و روابط سیاسی و دیپلماتیک خود را با ما حفظ کرد.
پور فلاح با اعلام آمادگی جهت افزایش سطح مراودات بین دو اتاق به منظور انتقال اطلاعات، دانش، اعزام و پذیرش هیئت تجاری اقتصادی، خواستار معرفی نمایندهای جهت برقراری این مراودات و تسهیل در روابط شد.
حمیدیان نائب رئیس اتاق شیراز نیز در این نشست، گزارشی از شاخصها و پتانسیلهای اقتصادی استان فارس ارائه کرد و گفت: پتانسیل و سرمایهگذاری در زمینههای صنایع معدنی، پتروشیمی، فولاد، سنگهای تزیینی و کانیهای غیر فلزی، اختصاص 92 درصد صادرات به صادرات غیرنفتی، تولید 35 درصد از محصولات کشاورزی و پتانسیل در صنعت فرش و گردشگری از جمله شاخصه های استان فارس است.
نشست همکاری با هدف گسترش اعزام و پذیرش هیئتهای تجاری، تبادل اطلاعات و دانش روز با حضور هیئت اتاق مشترک ایران - ایتالیا در اتاق بازرگانی شیراز برگزار شد.
انتهای پیام/ر