به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ حبیب الله رجبلی بیان کرد: افراد سود جو اقدام به ایجاد کانال تبلیغاتی از جانب برخی از بانکها کرده و از کاربران فضای مجازی درخواست دارند برای دریافت سودهای بیشتر، افتتاح حساب و برخی موضوعات دیگر، به آدرسی که جعلی است و خودشان طراحی کرده اند مراجعه کنند که در واقع کاربر را به سایت جعلی (فیشینگ) راهنمایی میکنند.
وی افزود: احتمال اینکه در برخی از این کانال ها، تبلیغاتی با عنوان”دریافت نرم افزار موبایل بانک” دیده شود متصور است که معمولا این تبلیغات آلوده به بدافزار بوده و کاربران وقتی اقدام به دریافت نرم افزار میکنند، ویروسی مخرب با هدف سرقت اطلاعات بانکی برای آنها ارسال خواهد شد.
رجبلی ادامه داد: در واقع بدافزارها به عنوان فایل ضمیمه و تحت عنوان نرم افزار موبایل بانک به سیستم کاربر نفوذ کرده و چون این بدافزار بسیار شبیه به نرم افزار موبایل بانک است جای هیچ گونه شک و تردیدی برای کاربر باقی نمیماند.
رئیس پلیس فتا در توصیه به کاربران فضای مجازی، اظهار کرد: شهروندان برای مشاهده صفحات بانکی و دریافت نرم افزارهای مورد نیاز همچون موبایل بانک و… یا عضویت در کانال اصلی مربوط به بانک به آدرس رسمی بانک مورد نظر مراجعه و از کلیک کردن به لینکهای مشکوکی که در سایتها و شبکههای اجتماعی مختلف ارائه شده جدا خودداری کنند.
منبع:میزان
انتهای پیام/