مدیرکل دامپزشکی استان از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه رمضان خبر داد.

کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه رمضانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمودرضا رسولی اظهار داشت: در ماه رمضان کلیه مراکز عرضه مواد خام دامی همدان توسط بازرسان دامپزشکی تحت نظارت و بازرسی قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: از خرداد تا 5 تیرماه و در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان، کلیه مراکز عرضه مواد خام دامی توسط بازرسان دامپزشکی بازرسی می‌شوند.

رسولی هدف از این بازدید‌ها را بررسی کیفیت بهداشتی مواد خام دامی و رعایت دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی در زمینه حمل، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه و اطلاع‌رسانی عمومی و آشنایی مردم استان با ضوابط مذکور دانست و گفت: 43 اکیپ بازرسی ثابت و سیار در سطح استان برای کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان تجهیز شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در این طرح از کلیه مراکز عرضه مواد خام دامی از قبیل قصابی‌ها، مرغ‌فروشی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی، سردخانه‌ها، کشتارگاه‌های دام و طیور و کارگاه‌های بسته‌بندی این فرآورده‌ها بازرسی انجام می‌گیرد.

رسولی از مردم استان درخواست کرد ضمن تهیه این فرآورده‌ها از مراکز معتبر و مجاز، در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن 1512 و  تلفن‌های 4-3261801 به بازرسان اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد مقتضی در این رابطه صورت گیرد.

انتهای پیام/ د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.