به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد کاظمزاده با اشاره به دغدغه ورزشکاران در خصوص تغذیه ماه مبارک رمضان گفت: توصیه میشود ورزشکاران زمان آغاز تمرین و مسابقههای ورزشی را حداقل دو یا سه ساعت بعد از افطار انجام دهند.
وی افزود: آغاز تمرین یا مسابقهها در کمتر از زمان یاد شده، باعث کاهش توان فیزیکی و ایجاد ناراحتیهای گوارشی مختلف میشود.
کاظمزاده، کم آبی و تشنگی را از مشکلات ورزشکاران بیان کرد و گفت: ورزشکاران باید فاصله افطار تا سحر از آب، آبمیوه و مایعات مناسب به مقدار کافی استفاده کنند.
وی اظهار کرد: استفاده از میوهها نیز میتواند تا حدودی آب مورد نیاز بدن را تامین کند. به این منظور توصیه میشود از انجام تمرینهای ورزشی شدید در فاصله سحر تا افطار و بلا فاصله بعد از افطار پرهیز کنند.
کاظمزاده به محدودیت استفاده از نمک زیاد، غذاهای سرخ شده، شیرینیها با شکر زیاد در تغذیه ورزشکاران اشاره کرد و افزود: ورزشکاران باید از مصرف این نوع مواد غذایی به شدت پرهیز و میوههای خشک شده، مغزها، دانهها، خرما و کشمش را جایگزین کنند.
وی با تاکید بر مصرف چهار گروه اصلی نان، غلات، میوه و سبزی، گوشت و لبنیات در وعدههای سحر، افطار و شام، خاطرنشان کرد: غذاهای پر پروتئین باعث از دست دادن آب بیشتری در هنگام روزهداری میشود و باید پروتئینها به اندازه نیاز مصرف شود.
کاظمزاده افزود: استفاده از نانهای سبوسدار و کامل، برنج، عدس یا لوبیا پلو در وعده سحری در جلوگیری از کاهش گرسنگی و افت قند خون موثر است.
انتهای پیام/ د