سیدمجتبی حسینی گفت: قیمت نان در این استان تغییر نکرده و تنها در برخی از نانواییها نان به صورت کامل عرضه میشود.
او افزود: به دلیل تقاضای بالا، مصرفکنندگان به نان کامل، چون ارزش غذایی بیشتری دارد تصمیم بر آن شد که، تنها در برخی از نانواییها نان به شکل کامل پخت شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان هدف از عرضه نان کامل را ارتقاء سلامت مردم عنوان و تأکید کرد: فواید مصرف نان کامل شامل وجود سبوس و جوانه، ویتامین B، کنترل قند خون، افزایش ایمنی بدن و پیشگیری از بیماریهایی نظیر سرطان و سکتههای قلبی و مغزی است.
حسینی همچنین به معیارهای انتخاب نانواییها برای پخت نان کامل اشاره و تصریح کرد: این نانواییها بر اساس میزان تقاضای مردم، تعداد واحدها، نوع نان و وضعیت اقتصادی منطقه انتخاب شدهاند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان تأکید کرد: در طرح آزمایشی پخت نان کامل، تنها ۱۲ نانوایی انتخاب شدهاند و در صورت عدم استقبال مردم، روند عرضه نان به حالت قبل باز خواهد گشت.