به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سامسونگ بهتازگی دو اختراع جدید در ادارهی ثبت اختراعات و علامتهای تجاری ایالات متحده (USPTO) به ثبت رسانده است که یکی از آنها مربوط به نوعی ساعت هوشمند و دیگری مربوط به یک نوع تبلت است. قبلاً شاهد آن بودهایم که سامسونگ درزمینهی صفحات انعطافپذیر و تاشو، اختراعاتی به ثبت رسانده باشد ولی اکنون، به نظر میرسد این شرکت قصد انجام کاری متفاوت دارد.
ابتدا به معرفی ایدهی جدید ساعتهای هوشمند سامسونگ میپردازیم. طبق اطلاعاتی که در اسناد ثبتشده موجود است، این اختراع یک دستگاه پوشیدنی با صفحهای دایرهای شکل است که در مرکز آن، یک دوربین جای دارد. البته نه یک دوربین ساده بلکه طبق طراحیهای اولیه، اینگونه به نظر میرسد که این دوربین دارای قابلیت زوم اپتیکال است؛ چیزی که در دوربینهای دیجیتال شاهد آن هستیم. نوآوریها در این دستگاه به همینجا ختم نمیشود. عکسها اینگونه نشان میدهند که بند این ساعت هوشمند درواقع یک صفحهنمایش انعطافپذیر است که از طریق آن میتوان میانبر برنامههای پرکاربردی همچون پیامرسانها، گالری، تنظیمات و بسیاری برنامههای دیگر را روی آن قرارداد و بهسادگی اجرا کرد.
سامسونگ پتنت دیگری نیز به ثبت رسانده است که درواقع یک دستگاه سهکاره است و اینطور به نظر میآید که میتواند بهصورت یک ساعت هوشمند به دست بسته شود، با کمی خم کردن دستگاه روی صورت مانند یک گوشی هوشمند به کار رود یا از آن بهعنوان تبلت استفاده شود.
اختراع دیگر سامسونگ، تبلتی با صفحهای انعطافپذیر و تاشو است. آنطور که از تصاویر ثبتشده نمایان است، صفحهی نمایش این تبلت از یک سمت تا شونده و در سمت دیگر ثابت است، به این صورت که میتوان از یک سمت دستگاه را به سمت بیرون کشید و صفحه را بهاندازهی یک تبلت افزایش داد یا به سمت داخل برد و به اندازهی یک گوشی کاهش داد. علاوه بر این، تصویر حاکی از آن است که دکمهی هوم و دکمههای لمسی اطراف آن نیز در این دستگاه وجود خواهند داشت.
درنهایت اگر از دیدن این پتنتهای خارقالعاده شگفتزده شدهاید و خود را آمادهی خرید نسل جدید تبلتها و ساعتهای هوشمند سامسونگ با این قابلیتها کردهاید، متذکر میشویم که نباید انتظار داشته باشید لزوماً در نسل بعدی گجتهای سامسونگ شاهد این فناوریها باشید؛ بلکه ممکن است با فاصلهی زمانی طولانی و بعد از تجاریسازی و کاهش هزینههای تولید، کاربرد آنها را در واقعیت ببینیم و البته شاید هم اصلاً تجاری نشوند و هیچگاه فرصت ورود به بازار نیابند. زیرا اختراعهایی که از سوی شرکتهای بزرگ ثبت میشوند؛ در بسیاری از موارد فقط بهمنظور حفظ حقوق پدیدآورندهی آن هستند.
منبع:زومیت
انتهای پیام/