به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اراک؛در اولین جلسه کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان اراک که در فرمانداری برگزار شد احداث سرد خانه جدید در کشتارگاه اراک به منظور پیشگیری از وقوع بیماری تب کریمه کنگو به تصویب رسید.
زارعی معاون فرماندار اراک در این جلسه گفت:در این جلسه مقرر شد دستگاههای مربوطه اقدامات انجام شده را در اسرع وقت به فرمانداری گزارش دهند و همچنین راه اندازی این سرد خانه ظرف مدت یک هفته صورت پذیرد تا شاهد این باشیم که گوشت مصرفی که به دست مردم میرسد با سلامت و امنیت بیشتری همراه باشد.
زارعی افزود:تا کنون شاهد هیچ گونه بیماری چه در زمینه وبا و بیماریهای منتقله و چه در زمینه بیماری تب کریمه کنگو در سطح استان مرکزی نبوده ایم.
انتهای پیام / ج