مدیر کل دامپزشکی هرمزگان گفت: بیماری تب کریمه کنگو صد در صد در استان کنترل شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،محمد جانباز مدیر کل دامپزشکی هرمزگان  گفت: امسال تنها یک مورد از مرگ در خصوص ابتلا ناشی از بیماری مشترک بین انسان و دام گزارش شده است.
 
وی افزود: این قصاب در خارج از محیط کشتارگاه اقدام به خرید، فروش و ذبح دام نموده و در همین حین به این بیماری مبتلا می شود.
 
مدیر کل دامپزشکی هرمزگان  گفت: اکنون کشتارگاه های بندرعباس و کانون هایی که به عنوان مناطق خطر شناسایی شده اند همگی با بررسی و نظارت دقیق سمپاشی شده است.
 
جانباز افزود: از همشهریان تقاضا می شود گوشت مصرفی خود را از قصابی ها و مراکز مجاز تهیه نمایند و  جای هیچ گونی نگرانی در این خصوص وجود ندارد.
 
وی گفت : گوشت عرضه شده به بازار پس از کشتار در کشتارگاه ها به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه در یخچال نگهداری خواهد شد و سپس به بازار عرضه می شود.
 
انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.