مدیرعامل شرکت غله استان زنجان گفت:نظارت بر واحدهای نانوایی استان زنجان در ماه رمضان با جدیت دنبال می شود.

تشدید نظارت بر واحدهای نانوایی دراستان زنجان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ مدیرعامل شرکت غله استان زنجان  با بیان اینکه خوشبختانه کیفیت نان تولیدی در زنجان مطلوب است گفت: طبق بررسی مرکز پژوهش‌های غلات کشور و طبق آماری که دراردیبهشت ماه بدست آمده، استان زنجان در بحث پخت نان‌های تافتون، سنگک و بربری رتبه اول کشور و درپخت نان لواش در رتبه دوم کشوری قراردارد.

منصوری با بیان اینکه نان بربری و سنگک بیشترین مصرف را دراین ماه دارند، تمهیدات لازم برای تامین نیاز روزه داران و ارائه نان با کیفیت درایام مبارک ماه رمضان گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان همچنین به اقدامات نظارتی درماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: دراین ماه از نانوایی‌های استان به صورت متمرکر بازرسی به عمل می‌آید.

وی در پایان افزود: بازرسی ازواحدهای نانوایی درغالب یک اکیپ بازرسی به صورت متمرکز روزانه انجام میشود.



انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.