منتقدان تفکیک وزارتخانه ها عقیده دارند یکی از اصلی ترین دلایل ناکارآمدی این وزارتخانه ها عملکرد نامناسب مدیران بوده است و با تفکیک، مشکلی حل نمی شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  موضوع تفکیک سه وزارتخانه فعلی که قرار است این هفته در مجلس بررسی شود، با انتقاد برخی از کارشناسان مواجه شده است.
 
 
احمدی: سیستم اداری کشور شاهد آشفتگی است نمی شود در دوره هایی وزارتخانه ها تجمیع و در دوره دیگر تفکیک شود/ یوسف نژاد : نه با تفکیک و نه با ادغام نمی توانیم به نتیجه برسیم 
 
بر اساس تصمیم جدید دولت قرار است وزارت راه و شهرسازی به وزارتخانه های «راه و ترابری» و «مسکن و شهرسازی» تبدیل شود.
همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت به وزارتخانه های «صنعت و معدن» و «بازرگانی» و وزارت ورزش و جوانان نیز به «وزارت ورزش» و «سازمان ملی جوانان» تبدیل خواهند شد.
 
فریدون احمدی نماینده مجلس با انتقاد از تفکیک وزارتحانه ها تصریح کرد: امروز دولت ها در کشورهای مختلف به تجمیع وزارتخانه ها رسیده اند زیرا تفکیک وزارتخانه ها تنها موانع کسب و کار را بیشتر می کند.
 
او افزود: افزایش وزارتخانه ها کارها را پیچیده تر کرده و هزینه بالایی برای مملکت به دنبال دارد.

احمدی اضافه کرد: بهتر است بجای تفکیک وزارتخانه ها، دلایل ناکارآمدی آنها را بررسی کرد و دید آیا افراد نامناسب بر پست های کلیدی تکیه زده اند و همین امر دلیل ناکارآمدی وزارتخانه ها بوده یا خیر؟

این نماینده مجلس با طولانی خواندن فرآیند کسب و کار در کشور تاکید کرد: فرآیند کسب و کار در کشور ما 18 ماه است که بسیار زیاد بوده و بهتر است این روند اصلاح و موانع اشتغال زایی رفع شود زیرا هم اکنون رتبه ما برای ایجاد کشب و کار در دنیا بیش از 100 است که برازنده ایران اسلامی نیست.

او با انتقاد از سیر تفکیک و تجمیع وزارتخانه ها تاکید کرد: سیستم اداری کشور شاهد آشفتگی است زیرا نمی شود در دوره هایی وزارتخانه ها تجمیع و در دوره دیگر تفکیک شود، این تفکیک وزارتخانه بر خلاف برنامه ششم توسعه است و عملا اقدامی قانونی به حساب نمی آید.

در ادامه برنامه تیتر امشب شبکه خبر، یوسف نژاد تصریح کرد: با ادغام دو وزارتخانه قرار شد ماموریتهای جدید انجام شود.
 
او با بیان اینکه ما نه صنعت خوب داریم نه تجارت و بازرگانی مناسب، افزود: نه با تفکیک و نه با ادغام نمی توانیم به نتیجه برسیم. ما تمام تجهیزات را در اختیار داریم و اکنون با چندگانگی در بحث صنعت و تجارت روبرو هستیم . بخشی زیر نظر صنعت رفته و این مدیریت چند گونه باعث شده مارا به هدف اصلی نرساند.
یکی از دلایلی که ما را به تفکیک مجدد این وزارتخانه ها می رساند این است که اهداف محقق نشده است .
بلافاصله که لایحه تقدیم مجلس می شود ، اگر عادی باشد اعلام نظر می شود و در صحن علنی نظر داده می شود و بند بند و تبصره به تبصره در مورد آن نظر داده می شود.
یوسف نژاد افزود: یک نظریه پذیرفته شده وجود دارد که باید از روی نظریه علمی باید تمام کارهای دولت را از روی این طرح ها بررسی شود.
مثلا بخش جوانان از بخش وزارت ورزش و جوانان منفک شود.
 
 
منبع:پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار