به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان ؛ مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود:بازرسان در ماه مبارک رمضان به صورت شبانه روزی بر کار مراکز عرضه مواد غذایی همچون قنادی و شیرینی فروشی ها ، مراکز تهیه وعرضه آش و حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستورانها و فست فودها نظارت می کنند.
ناصحی افزود : 9 اکیپ شامل 20 کارشناس بهداشت محیط کنترل و بازرسی کار نظارت را بر عهده دارند.
وی خاطر نشان کرد: امسال با خرید دستگاههای پرتابل بازرسی روند نظارت برمراکز تهیه و عرضه مواد غذایی سرعت یافته است.