نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی به صورت ویژه انجام می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛ مسئول بهداشت محیط  معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود:بازرسان در ماه مبارک رمضان به صورت شبانه روزی بر کار مراکز عرضه مواد غذایی همچون قنادی و شیرینی‌ فروشی ها ، مراکز تهیه وعرضه آش و حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستوران‌ها و فست فود‌ها نظارت می کنند.
 
ناصحی افزود : 9 اکیپ شامل 20 کارشناس بهداشت محیط کنترل و بازرسی کار نظارت  را بر عهده دارند.
 
وی خاطر نشان کرد: امسال با خرید دستگاههای پرتابل بازرسی روند نظارت برمراکز تهیه و عرضه مواد غذایی سرعت یافته است.
 
انتهای پیام/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.