رئیس رسانه ملی در چین گفت: مبارزه با بی‌عدالتی‌ها به عنوان ریشه اصلی بروز تروریسم از جمله وظایف رسانه‌های امروز است.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه جامع اطلاع رسانی رسانه ملی؛ رئیس رسانه ملی در مراسم گشایش چهاردهمین اجلاس رسانه های آسیا در شهر «چینگ دائو» چین با بیان اینكه رسانه‌ها در دنیای امروز وظیفه سنگین ترویج صلح و دوستی، اخلاق و معنویت و مبارزه با دین هراسی را بر عهده دارند، گفت: مبارزه با بی‌عدالتی‌ها به عنوان ریشه اصلی بروز تروریسم از جمله وظایف مبرم رسانه‌های امروز است.

دكتر علی عسكری كه به عنوان رئیس مجمع عمومی اجلاس رسانه‌های آسیا در چهاردهمین اجلاس رسانه های آسیا در چین سخن گفت، افزود:  در حال حاضر در نقاط مختلف دنیا با پدیده شوم جنگ، نا امنی و به ویژه تروریسم مواجه هستیم و این پدیده حاكی از توسعه نیافتن كافی جوامع انسانی در جهت همزیستی مسالمت‌آمیز با یكدیگر است.

رئیس رسانه ملی به حملات تروریستی در لندن و كابل و كشته و مجروح شدن ده‌ها انسان بی‌گناه اشاره و مراتب تاسف و همدردی خود را با آسیب دیدگان این حوادث ابراز كرد.

وی این نشست را فرصتی مناسب برای گفتگو، تبادل نظر و تعامل سازنده در خصوص مهمترین چالش‌ها و موضوعات رسانه‌ای عصر حاضر در منطقه آسیا – اقیانوسیه و جهان دانست.

دكتر علی عسكری با اشاره به پیشرفت‌های اقتصادی و اجتماعی در نقاط مختلف جهان گفت: رسانه‌ها نقش مهمی در جهت‌گیری این تحولات ایفا می كنند.

وی به انقلاب ارتباطات و اطلاعات و نزدیک شدن جوامع مختلف به یكدیگر و تعامل و ارتباط بیش از پیش آنها اشاره كرد و افزود: با توجه به این موضوعات، ضرورت همزیستی مسالمت آمیز و همدلانه آحاد جامعه بشری، مستقل از رنگ و نژاد و مذهب، به یكی از پایه‌های اساسی توسعه در دنیای امروز تبدیل شده است.

علی عسكری به نقش رسانه های زمینی ، ماهواره ای و شبكه های جهانی پهن باند و اثرگذاری این رسانه ها بر زندگی بشر اشاره كرد و افزود: اینترنت به عنوان یک ابر رسانه و تالار گفتگو، برای اقناع جهانی به منظور پذیرش هنجارهای قدرت‌های بزرگ تبدیل شده است اما گاهی این پدیده با شكستن مرزهای میان كشورها، بد اخلاقی را در جوامع و سبك زندگی مردم شكل می دهد.

رئیس سازمان صدا و سیما، حداكثرسازی استفاده بهینه از رسانه‌های اینترنتی و حداقل‌سازی زیان‌های آن را از اهداف جوامع بشری دانست و  ابراز امیدواری كرد، موسسه توسعه رادیو تلویزیون های آسیا – اقیانوسیه ( AIBD ) از طریق سازمان ملل و سازمان های وابسته جهانی از جمله (UNDP  ) و یونسكو و حتی (ITU )  به این موضوع با اهمیت جهانی به نحو شایسته بپردازد و آن را در دستور كار خود قرار دهد. 

وی گفت : گردهمایی مدیران ارشد رسانه ، كارشناسان و صاحب‌نظران در نشست رسانه‌های آسیا ، فرصت مغتنمی برای تبادل اندیشه در این موضوع است.
 
 
انتهای پیام/
 

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.