به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛مهدی زبیری با بیان اینکه مسمومیت غذایی زمان اتفاق میافتد که انواع میکروب از طریق مواد خوراکی وارد بدن شود، گفت: بیشترین علائم مسمومیت با مواد غذایی در دستگاه گوارش خود را نشان میدهد اما امکان بروز علائم آن در ارگانهای دیگر نیز وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: به طور مثال در مواردی از مسمومیت غذایی مانند "بوتولیسم" که ناشی از سم ارگانیسمی به نام "کلستریدیوم بوتولینوم" است سیستم اعصاب مرکزی و محیطی و نیز دستگاه تنفسی درگیری شده و علائم را نشان میدهند اما در عمده موارد مسومیت غذایی بروز علائم در دستگاه گوارش است.
زبیری استفراغ و اسهال را عمده علائم مسمومیت غذایی عنوان کرد و افزود: در کنار این علائم، در برخی مسمومیتهای غذایی تب، دل پیچه و دل درد نیز مشاهد میشود.
وی در خصوص خطرات مسمومیت غذایی، گفت: مسمومیتهای غذایی طیف وسیعی دارند و بسته به نوع میکروب ورودی به بدن و نیز نوع سیستم ایمنی بدن فرد میتواند ساده و یا بسیار خطرناک باشد.
زیبری اظهار کرد: شرایط محیطی نیز در افزایش و یا کاهش خطرات مسمومیت غذایی موثر است و اگر فرد در محیط غیربهداشتی باشد طبعا خطرات مسمومیت غذایی برای او تشدید میشود.