مجید علیپور اظهار داشت: تاکنون هیچ گونه گزارشی مبنی بر وجود بیماری تب کریمه کنگو در مناطق عشایری این استان گزارش نشده است.
وی عنوان کرد: نیاز است مردم برای پیشگیری بهتر از خرید گوشت در مراکز غیر مجاز به جد خودداری کنند.
مدیرکل امورعشایر کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: باید شهروندان با رعایت نکات بهداشتی از خرید گوشت از مسیرهای برون شهری خودداری کنند.
وی اظهار کرد: سالانه 13 هزار و 400 تن گوشت در این استان از سوی جامعه دامی استان تولید و روانه بازار می شود.
علیپور افزود: 54 درصد از این میزان از سوی عشایر تولید می شود.
جامعه عشایری کهگیلویه و بویراحمد با یکمیلیون رأس دام سبک و سنگین 35 درصد صنایعدستی شامل 10 هزار مترمربع انواع گبه، جاجیم، قالی، گلیم و فرش این استان را تولید میکند.
12 در صد از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب 11 هزار خانوار با جمعیتی معادل 70 هزار نفر عشایر هستند.
هشت ایل بومی و سه ایل غیربومی با 13 زیستبوم در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
انتهای پیام/ش