وی افزود: این نوع انگور از نوع انگور یاقوتی سیستان است که نهالهای آن چهار سال پیش از منطقه سیستان به سراوان منتقل شد.
کمالی خاطرنشان کرد: مصرف کم آب ، زود بازده بودن، صرفه اقتصادی بالا و سازگاری با اقلیم از عوامل استقبال باغداران سراوانی از این محصول است.
انگور یاقوتی زودرس ترین انگور کشور است که برداشت آن پیش از سراوان از تاکستانهای منطقه سیستان آغاز شده است.
همچنین رئيس سازمان جهاد كشاورزي سيستان و بلوچستان نیز گفت: بر اساس پيش بيني امسال 25 هزار تن انگور از باغ هاي استان كه عمدتا در منطقه سيستان قرار دارد، برداشت ميشود.
وي افزود: 85 درصد انگور توليدي در استان از نوع ياقوتي و بقيه شامل انواع فخري، لعل، اميري، سنگك، غلامي، شصت عروس، چشم گاوي، قندهاري و حاجي عباسي است.