وی افزود: کارکنان کشتارگاره اعم از کارگران سلاخان، دامپزشکان و بازرسان یکی از اقشار در معرض ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو هستند، بر این اساس شهرداری بروجرد موظف شده است که نسبت به تهیه ماسک، دستکش و عینک برای کارکنان کشتارگاه بروجرد و الزام به استفاده از آنها اقدام کند.
رئیس شبکه دامپزشکی بروجرد از برگزاری کلاسهای آموزشی با همکاری شبکه بهداشت و درمان و شبکه دامپزشکی بروجرد خبرداد و گفت: همچنین به منظور اطلاعرسانی به شهروندان، بنرهایی با محتوای آگاهیبخشی در میادین شهر بروجرد نصب شده است.
جباری با اشاره به توزیع سم و سمپاسی در برخی از روستاهای شهرستان بروجرد گفت: البته سم به اندازه کافی در داروخانهها موجود است و افراد میتوانند، با مراجعه و تهیه سم نسبت به مبارزه با انگلهای خارجی (کنههای حامل بیماری) اقدام کنند.
وی در خصوص فعالیت چوبداران در خرید و فروش دام زنده و میادین دام بروجرد افزود: علاوه بر برگزاری کلاس آموزشی، نصب بنر و تراکت، سمپاشی به صورت رایگان در میادین دام این شهرستان صورت گرفته است.
رئیس شبکه دامپزشکی بروجرد سپس با توصیه به شهروندان گفت: توصیه میشود که گوشت پس از خرید از قصابی حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال بین ۴ تا ۶ درجه سانتیگراد نگهداری و پس از آن قطعهبندی و چرخ شود.
جباری با اشاره به اینکه گوشت پخته به هیچ وجه خطری برای مصرفکنندگان ندارد، بیان کرد: شهروندان با رعایت نکات بهداشتی هنگام قطعه کردن گوشت از دستکش استفاده کنند.
وی در ادامه گفت: با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصول گرم سال، شهروندان خصوصأ کارکنان کشتارگاه و افرادی که اقدام به خرید و فروش دام زنده میکنند، باید موارد و نکات ایمنی را به دقت رعایت کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی بروجرد افزود: تاکنون موردی از ابتلا به تب کریمه کنگو در بروجرد مشاهده نشده و مسئله خاصی در این زمینه وجود ندارد.
انتهای پیام/ د