به گزارش
گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری سی ان ان؛ جزیره "یو کر وِ" در وسط دریاچه ویکتوریا واقع در شمال کشور تانزانیا به پناهگاهی برای جمعیت آلبینیسم این کشور تبدیل شده است.
کشور آفریقایی تانزانیا بالاترین نرخ جمعیت آلبینوها را دارد؛ ۱۵۰۰ نفر. بسیاری از آلبینوها در معرض خطر هستند. این در حالی است که ۷۵ نفر از جمعیت آلبینوهای تانزانیا که موفق به فرار از دست سوداگران مرگ شده اند، در این جزیره اسکان یافته اند. تعداد زیادی از جمعیت این جزیره را کودکان و نوجوانان تشکیل میدهند که به دلیل این اختلال ژنتیکی از سوی والدین خود طرد شده اند.
بیشتر بخوانید:
"کریستینا واگولو" یکی از آلبینوهای این جزیره است. او میگوید: «مردم مرا پلید میدانند. پس از تولد، پدرم مرا طرد کرد و به دلیل شرایطی که دارم عمویم مرا تهدید به مرگ کرد.»
بر اساس این گزارش، آلبینوها در این جزیره از امنیت برخوردارند. سازمانهای غیردولتی از آنها حمایت کرده و زمینه درمان مواردی که دچار قطع عضو شده اند را فراهم میکنند. همچنین در این جزیره امکان ازدواج این افراد با هم نوع خود وجود دارد.
آلبینیسم یا زالی عارضهای ژنتیکی است که رنگدانهها پوست، مو و چشم را هدف قرار میدهد. بر اساس گزارش سازمانهای غیر دولتی ۹۸ درصد جمعیت آلبینوهای آفریقا به دلیل ابتلا به سرطان پوست پیش از ۴۰ سالگی میمیرند و عدهای نیز طعمه سوداگران میشوند.
در سراسر صحرای جنوبی آفریقا از تانزانیا تا مالاوی اعتقاد بر این است که روح شیطان بر کالبد این افراد دمیده شده است. از سوی دیگر، برخی جادوگران این منطقه طبق خرافات معتقدند، از استخوان و اعضای بدن آلبینوها میتوان به طلسمهای شفابخش و معجونهای جادویی دست یافت. عدهای نیز با این باور که استخوان آلبینوها حاوی طلا است، با جان این افراد سوء قصد کرده و یا به قطع کردن دست یا پای آنها روی آورده اند.
بنابر گزارش سازمان ملل، روند قتل و سوءاستفاده از اعضای جمعیت آلبینوهای آفریقا در مناطق دور افتاده همچنان ادامه دارد و خارج از کنترل است.
انتهای پیام/