با توجه به ظرفيت ها و سرمايه های استانی و ملی در بخش ICT نبايد از اين بخش برای افزايش توليد، خلق ثروت و اشتغالزايی در استان غافل باشيم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري کرمانشاه گفت: با توجه به ظرفيت ها و سرمايه هاي استاني و ملي در بخش ICT نبايد از اين بخش براي افزايش توليد، خلق ثروت و اشتغالزايي در استان غافل باشيم.

رضا رحيمي در جلسه هماهنگي لازم براي بهره گيري بيشتر از توانمنديهاي شركت هاي دانش بنيان استان، افزود: شركت هاي خصوصي كارآفرين و دانش بنيان بايد محور بسياري از تحولات بخش نرم افزاري و سخت افزاري حوزه ICT در استان باشند، زيرا استان در اين زمينه داراي توانمندي هاي ويژه اي است.

وي با اشاره به رويكرد مثبت دولت در خصوص تعامل و ارتباط با با دنيا تصريح كرد: با توجه به اين رويكرد دولت شركت هاي دانش بنيان و دستگاه هاي اجرايي مرتبط بايد از اين فرصت جهت خلق ثروت و توسعه اشتغال و توليد در استان استفاده كنند.

رئيس كارگروه پژوهش و فنآوري استان يكي از عوامل مهم براي كمك به توسعه و پيشرفت در استان را توجه ويژه به مزيت ها و توانمندي هاي بخش ICT عنوان كرد و گفت: خوشبختانه ظرفيت ها و توانمندي هاي خوبي در استان براي توسعه اين بخش وجود دارد كه شركت هاي خصوصي دانش بنيان در اين زمينه مي توانند محرك توسعه آن باشند.

رحيمي توجه به توسعه بخش ICT را اقدامي موثر براي كاهش نرخ بيكاري در استان عنوان كرد و گفت: با توجه به فارغ التحصيلان رشته هاي مختلف در استان با ارائه برنامه اي مي توان علاقمندي و زمينه ارتباط آنان با اين بخش را بيشتر كرد و بدون ترديد با گرايش دادن جوانان به اين سمت علاوه بر اينكه نرخ بيكاري در استان كاهش پيدا مي كند، از سوي ديگر ثروت و توليد بيشتري براي استان خلق مي شود.

وي با اشاره به انجام كارهاي مربوط به پرتال استانداري از سوي جوانان پارك علم و فنآوري جهاددانشگاهی كرمانشاه گفت: ما در استانداري به توانمندي و خلاقيت جوانان كرمانشاهي اعتقاد داريم و طي چند مدت گذشته عليرغم صدها تقاضا براي انجام كار مربوط به نرم افزاري پرتال استانداري از سوي ديگر استان ها، اين كار را به جوانان كرمانشاهي واگذار كرديم كه خوشبختانه كار به بهترين نحو ممكن صورت گرفت و هم اكنون شركت ايران خودرو خواستار اجراي طراحي پرتال خود توسط همين جوانان كرمانشاهي شده است.

وي خواستار اطلاع رساني از توانمندي هاي جوانان كرمانشاهي در حوزه ICT از طريق سازمان هاي مرتبط به سطح كشور شد و گفت: نبايد از ظرفيت هاي استاني و ملي براي واگذاري كارها و طراحي هاي بخش ICT به جوانان كرمانشاهي غافل باشيم، لذا با توجه رويكردهاي جديد دولت بايد علاوه بر استفاده از ظرفيت هاي استاني و ملي حتي بايد به دنبال ظرفيت هاي موجود در دنيا نيز باشيم و اين كار با اطلاع رساني درست از توانمندي هاي جوانان استان قابل انجام است.

معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري تصريح كرد: در استان كرمانشاه به عنوان نظام دولتي آماده هر گونه همكاري و حمايت براي توسعه شركت هاي دانش بنيان هستيم و در اين راستا از تمامي دستگاه ها و عوامل ذيربط مي خواهيم نهايت اهتمام و تلاش خود را براي توسعه اين بخش كه منجر به افزايش توليد و ثروت مي شود، بكار گيرند.

وي با اشاره به اين فرمايش حضرت علي(ع) مبني بر اينكه فرصت ها مانند ابر در گذر هستند اظهار کرد: اگر از اين فرصت هاي موجود به درستي استفاده نشود بدون ترديد مديران و عوامل اجرايي اين بخش مورد سرزنش قرار خواهند گرفت، لذا همه بايد تلاش و جديت خود را براي بهره گيري از اين فرصت ها كه محرك توسعه و زمينه ساز پيشرفت بيشتر براي جامعه است، افزايش دهيم.

رئيس كارگروه پژوهش و فنآوري استان با اشاره به وجود بازار عراق و نياز آن كشور به طراحي هاي سخت افزاري و نرم افزاري بخش ICT خاطرنشان ساخت: بايد ظرفيت ها و توانمندي هاي موجود استان در اين بخش به عراقي ها منتقل شود تا بتوانيم در بازار عراق در خصوص شبكه هاي نرم افزاري و سخت افزاري تاثیرگذار باشيم و اگر اين كار صورت نگيرد ديگران استفاده خواهند كرد.

رحيمي همچنين با اشاره به ساختمان در حال ساخت ديتا سنتر در كرمانشاه بيان داشت: با اتمام ساخت اين ساختمان، كرمانشاه به هاب ICT در منطقه تبديل مي شود، لذا از هم اكنون بايد بسترها و آمادگي هاي لازم براي توسعه اين بخش به منظور افزايش توليد و ثروت در استان صورت گيرد.

وي پيگيري، جديت و خواستن را از عامل هاي مهم براي حل مشكلات و حركت به سمت توسعه عنوان كرد و گفت: امروز خلق ثروت در دنيا به سمت رشته هاي مربوط به ICT است، بنابراين همگي وظيفه داريم از قابيلت هاي اين بخش براي توليد ثروت و اشتغال در استان استفاده كنيم.

 
انتهای پیام/پ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.