آقای صدیقی افزود وقتی امریکا از کشور حامی تروریزم حمایت می کند، پس عقد پیمان امنیتی این کشور با افغانستان "چه به درد می خورد."
حسیب الله کلیمزی، عضو مجلس با انتقاد از حکومت گفت: ما هم به منافع ملی خود صادق نیستیم اگر میبودیم، امریکا را برای تامین صلح و پایان جنگ در افغانستان زیر فشار قرار میدادیم.
آقای کلیمزی امریکا و ناتو را عاملان جنگ در افغانستان دانست و تاکید کرد حکومت باید از این کشور بخواهد تا به جنگ در افغانستان پایان دهد.
حکومت وحدت ملی در نخستین روزهای کاری اش پیمان امنیتی را با امریکا امضا کرد؛ اما اکثر نمایندگان و آگاهان می گویند از روزی که این پیمان امضا شده، امنیت در افغانستان روز به روز بدتر شده.
اعضای شورای ملی بارها خواستار تجدید نظر پیمان امنیتی با امریکا شده اند، اما هیچ گونه اقدامی جمعی در این رابطه صورت نگرفته است. نه تنها این بلکه تاکنون ارائه گزارش در مورد چگونگی عملی شدن این پیمان چندین بار از اجندای مجلس نمایندگان خارج ساخته شده است.
شورای عالی صلح منحل شود
از سوی دیگر، آصف صدیقی معاون دوم مجلس سنا از موجودیت شورای عالی صلح انتقاد کرد و گفت که این شورا از زمان تاسیس اش تاکنون هیچ دستاوردی مثبتی نداشته است.
آقای صدیقی افزود: شورای عالی صلح باید منحل شود و حکومت روی برنامه ای کار کند که در آن اعضای شورای ملی، مسوولان وزارت های ارشاد، حج و اوقاف و معارف شامل باشند.
وی همچنان از مردم خواست تا در شرایط حساس کنونی همدلی و اتحادشان را حفظ کنند؛ زیرا تعدادی از حلقات وجود دارند که به اشاره بیرونی ها درصدد ایجاد تفرقه و تعصبات بهخاطر برآورده شدن مقاصد شوم شان هستند.
شواری عالی صلح در زمان حامد کرزی رئیس جمهور پیشین کشور به منظور انجام مذاکرات صلح با گروه های مخالف مسلح تاسیس شد.
این شورا صلح با حزب اسلامی گلبدین حکمتیار را از بزرگترین دستاورد خود قلمداد می کند.