تفاهم‌نامه راه‌اندازی موزه در اندیمشک میان اداره میراث فرهنگی خوزستان و شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران امضا شد.

خسرو نشان، مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ از امضای تفاهمنامه راه‌اندازی موزه‌ای در اندیمشک با همکاری شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خبر داد و اظهار داشت: دولت نمی‌تواند در فاصله کوتاهی به محوطه‌ها و بناهای تاریخی استان‌هایی چون خوزستان رسیدگی کند. بنابراین رسیدگی به این بنا‌ها اولویت‌بندی می‌شود.

وی افزود: به طور کلی کاوش‌های باستان‌شناسی که در مرکز توجه کارشناسان تاریخی قرار گرفته نیز از طریق پژوهشکده باستان‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی اولویت‌بندی می‌شوند. البته استان خوزستان، استانی است که کاوش‌های باستان‌شناسی گسترده‌ای در آن صورت می‌گیرد و طبیعتا در این میان انجام کاوش باستان‌شناسی در محوطه‌هایی، چون جندی شاپور در اولویت قرار می‌گیرند.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان در بخش پایانی سخنانش در پاسخ به ادعا‌ها و دل‌نگرانی‌های برخی از کارشناسان در خصوص اختصاص نیافتن بودجه به انجام کاوش‌های باستان‌شناسی در اندیمشک و بی‌توجهی مسئولان میراث فرهنگی به این شهر گفت: اگرچه زمان انجام کاوش‌های باستان‌شناسی به نحوه اولویت‌بندی پژوهشکده باستان‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی بستگی دارد، اما به نظر نمی‌رسد که اختصاص مبالغ ۱۰ میلیون تومانی به انجام کاوش باستان‌شناسی در شهری چون اندیمشک مشکلی ایجاد کند.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که کارشناسان تاریخی شهر اندیمشک برای دریافت بودجه برای کارهای باستان‌شناسی خود به کمیته شهرستانی مراجعه کنند. البته اگر از دست ما هم کاری بربیاید حتما آن را انجام خواهیم داد.

یادآور می‌شود؛ هم‌اینک برخی از کارشناسان تاریخی شهر اندیمشک با طرح ادعای اینکه ۱۴ سال قبل درخواست اختصاص بودجه ۱۰ میلیون تومانی به کاوش‌های باستان‌شناسی این شهر را داده‌اند، اما هنوز بودجه‌ای دریافت نکرده‌اند؛ نسبت به تبعیض احتمالی میان شهرهای خوزستان در نظر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و بی‌توجهی این سازمان به اندیمشک ابراز نگرانی کردند.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار