به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، دلاور حیدرپور با اشاره به راهاندازی صندوق حمایت از سرمایهگذاری تخصصی مرکبات در مازندران گفت: این صندوق که 70 درصد سهام آن متعلق به تولیدکننده است، با هدف در اختیار قرار دادن نقدینگی به تولید کنندگان و انجام امور فنی و آموزشی و بازاریابی و گسترش بخش صادرات راهاندازی میشود.
وی با اشاره به فعالیت 250 تشکل عضو صندوق حمایت از سرمایهگذاری کشاورزی در مازندران گفت: این تشکلات در کنار کمک از دولت باید با تقویت روحیه کار جمعی به اثرگذاری بیشتری دست یابند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: کشت کلزا در مازندران در سال 95 نسبت به سال 94، 2.5 برابر افزایش داشته است.
وی گفت: میزان خرید کلزا تا دو روز گذشته 18 هزار و 800 تن بود که نسبت به سال 95 که 4 هزار و 700 تن بود، چهار برابر شد و پیشبینی ما تا 20 هزار تن است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با یادآوری خرید 35 هزار تن مازارد گندم در قالب خرید تضمینی کیلویی یک هزار و 300 تومان افزود: تا روز گذشته 31 میلیون تومان بهای گندم به کشاورزان پرداخت شد و پیشبینی می شود که شرکت غله و خدمات بازرگانی بیش از 120 هزار تن گندم مازاد خریداری کند.
حیدرپور میزان مصرف سم در دهه 70 را در مازندران 12 هزار تن اعلام کرد و گفت: این میزان در حال حاضر به 3 هزار و 500 تا 4000 هزار تن رسیده است که از این مقدار دو هزار تن آن سموم گرانولهی مبارزه با آقات ساقهخور برنج است که 5 تا 10 درصد مواد آن سمی است.
وی افزود: ماندگاری سم در میوهها بین 3 تا 15 متفاوت است و کشاورزان نباید در این فاصله میوه را وارد بازار نکند.
انتهای پیام/ع