به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم، عیسی رضایی در جلسهای که با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل حسینی مقدم، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم به منظور هماهنگی امور مشترک برگزار شد، اظهار کرد: یکی از کارهایی که خیرین نیکوکار برای خشنودی خداوند و مردم انجام میدادند وقف آب انبار بوده است که وظیفه میراث فرهنگی و اداره اوقاف است که این میراث ارزشمند را احیا کند.
وی اضافه کرد: آب انبارها در گذشته نه چندان دور یکی از عناصر مهم شکل گیری گذرها و محلات در مناطق گرم و خشک بودهاند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم ادامه داد: آب انبارها نه تنها در حوزه معماری و سازه، بلکه از لحاظ اجتماعی و برقراری تعاملات بین ساکنین یک محل نقش مهم و پُر رنگی داشتهاند.
وی افزود: در یک برنامه جامع و مشترک با اداره اوقاف قم، به عنوان متولی اصلی آب انبارهای استان، درصدد شناسایی و مطالعه جدی بر روی این میراث ارزشمند هستیم.
رضایی گفت: پس از شناخت دقیق آب انبار و مطالعه بر روی آنها باید برای مرمت، احیا، بهسازی و باز زنده سازی آنان اقدام کرد و این کار، همکاری سایر ارگانها و ادارات استان را میطلبد.
وی خاطرنشان کرد: امروزه استفاده از آب انبارها با کاربری گذشته وجود ندارد اما میتوان از این آثار به عنوان مراکز فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی استفاده کرد.
انتهای پیام/ز