به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سلمان حاتم نژاد مدیرجهاد کشاورزی جویبار گفت: 40 درصد دام های سبک این شهرستان برای استفاده از علوفه مناطق ییلاقی، ماه های خرداد، تیر و مرداد به سوادکوه کوچ می کنند.
وی با بیان اینکه کمبود علوفه، تبدیل زمین های کشاورزی به شالیزاری در جویبار و زراعت بهاره و تابستانه برای تامین علوفه از علل کوچ دامداران به مناطق کوهستانی است افزود: مهمترین مزیت این کوچ افزایش دو برابری تولید گوشت و شیر در این مدت است.
مدیرجهاد کشاورزی جویبار گفت: 183 هزار دام سبک در این شهرستان وجود دارد که 4 درصد تولید گوشت قرمز و شیر مازندران را به خود اختصاص داده است.
سلمان حاتم نژاد سالانه 110 تن سبوس با قیمت مصوب دولتی در قالب 7 شرکت تعاونی در شهرستان جویبار بین دامدارن توزیع می شود.
انتهای پیام/آ