با کشف نیم تن مواد آلوده، کارگاه غیرمجاز تولید ساندویچ سرد در کرمانشاه پلمب شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛یکارشناس بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه گفت: این کارگاه غیر مجاز که به صورت غیر بهداشتی در یک منزل مسکونی بر پا شده بود، با توجه به گزارش‌های مردمی، به وسیله کارشناسان مرکز بهداشت کشف و پلمب شد.

 بهمن خدادادیان افزود: متخلفان بر روی همه تولیدات این کارگاه، شناسه، برند و مجوز تقلبی بهداشت نصب و در سطحی وسیع از شهر کرمانشاه توزیع می‌کردند.

 وی افزود: با هماهنگی مقامات قضائی، پس از بازرسی از محل، در این مکان بیش از نیم تن مواد آلوده و ناسالم تولید ساندویج اعم از سوسیس و کالباس و خیارشور غیر بهداشتی که در شرایط بسیار نامناسبی نگهداری می‌شد، کشف و ضبط شد.

 خدادادیان با اشاره به اینکه تاریخ نصب شده بر روی این ساندویچ‌ها به صورت دستی نصب شده بود گفت: تاریخ درج شده بر روی مواد خوراکی باید به صورت جک لیزر درج شود.

 وی مارک این ساندویچ‌ها را پم پن (pam pan) اعلام کرد و گفت: در این مکان ساندویچ‌ها در روکش‌های غیر بهداشتی که از مواد بازیافتی تهیه شده بود بسته بندی و به بازار مصرف عرضه می‌شد.

 

انتهای پیام/پ

 

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.